دریافت فایل PDF نسخه قابل چاپ

كانادا 7 روز و 6 شب

   
اعتبار تا تاریخ:  
TORONTO- NIAGARA FALLS

کانادا
کانتر:
هتل اتاق درجه و
 سرویس
دو نفر
(هر نفر)
یک نفر کودک با تخت
کودک بدون تخت
کمیسیون توضیحات
 
4 STAR STANDARD 0 + 3,150 0 + 3,750 0 + 2,200 0 + 1,280 0
کلیه قیمت ها به دلار می باشد.

خدمات تور:

بلیط هواپیما- 6 شب اقامت هتل با صبحانه - ترانسفر فرودگاهی - بیمه مسافرتی - ویزای کانادا - لیدر فارسی زبان -
برنامه سفر : سه شب اقامت در آبشار نیاگارا - سه شب اقامت در تورنتو

نکات ضروری:

* هزینه انگشت نگاری بعهده مسافر میباشد و در صورت نیامدن ویزا برای یک نفر از اعضای خانواده بقیه مکلف به انجام تور میباشند .
* هزینه کنسلی ویزا 300 دلار میباشد.
* ارسال مبلغ 50% هزینه تور در موقع ثبت نام الزامی میباشد .
* نرخ کودک زیر 2 سال 2/500/000 تومان بدون کمیسیون میباشد.
*پرواز و هتل به صورت چارتر و گارانتی میباشد و غیر قابل تغییر و کنسلی میباشد .
* مسئولیت کنترل پاسپورت بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور و اعتبار پاسپورت با آژانس ثبت نام کننده است .
کمیسیون بچه نصف بزرگسال است .

مدارک لازم برای ویزا:

مدارک ویزا :
1/پاسپورت حداقل با 2 سال اعتبار( کپی ویزای شینگن در صورت دارا بودن )
2/تکمیل اولیه فرم 5257 - مشخصات فردی ( فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارایه میگردد.)
3/تکمیل اولیه فرم 5645 - مشخصات فامیلی ( فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارایه میگردد.)
4/دعوت نامه (توسط این شرکت ارایه میگردد.)
5/برنامه سفر (توسط این شرکت ارایه میگردد.)
6/گواهی بانکی به روز که نشان دهنده آخرین وضعیت مالی باشد به انگلیسی با مهر بانک با مانده حساب بالا( نزدیک به زمان تحویل مدارک تهیه و به این شرکت همراه با سایر مدارک ارایه فرمایید . دقت شود بانک معادل دلار کانادا و یا آمریکای موجودی رادر متن نامه قید کرده باشد.)
7/عکس دیجیتال ( ترجیحا"فایل عکس با فرمت JPEG با رزولوشن 300 دی پی آی تحویل گردد)
8/ترجم شناسنامه
9/ترجمه عقدنامه( چناچه قصد سفر با همسرتان را دارید )
10/ترجمه اسناد و مدارک مالی ( سند ملکی ، سند محل کار و در صورت اجاره ای بودن محل کار قرارداد اجاره محل کار ، اسناد بورس و یا سهام شرکت ها ، حساب های سپرده گذاری کوتاه مدت و یا بلند مدت)
11/ترجمه گواهی شغلی :
کارمندان بخش دولتی و خصوصی: گواهی اشتغال به کار ، آخرین حکم کارگزینی ، فیش حقوقی (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است .)
صاحبان شرکت های خصوصی : روزنامه رسمی شرکت و یا هرگونه مدرکی که دال بر شاغل بودن داشته باشد . ( ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است.)
مشاغل آزاد : جواز کسب کارت بازرگانی ، جواز تولید ( ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است.)
12/ترجمه کارت پایان خدمت برا ی آقایان .
13/تهیه لیست سفرهای خارجی در پنج سال گذشته منطبق با مهرهای مربوط در پاسپورت ( لطفا" کپی و اسکن تصویر مهرهای پاسپورت را به این شرکت ارایه فرمایید )
( خواهشمند است جهت ترکیه 20MARCH 2015 - 10MARCH 2015)
*** پس از تعیین وقت سفارت ، متقاضی بایستی جهت انجام بیومتریک ( انگشت نگاری ) به یکی از دفاتر سفارت کانادا در آنکاراو یا استانبول حضورا" مراجعه نماید . در صورت تمایل به استفاده از خدمات سفر با این شرکت هزینه مربوطه به صورت جداگانه اعلام خواهد گردید که ارتباطی به هزینه ویزا نخواهد داشت .
**** مدت تقریبی بررسی تا صدور ویزا پس از تکمیل پرونده و انجام بیومتریک بین 60 الی 80 روز به طول خواهد انجامید .