دریافت فایل PDF نسخه قابل چاپ

كانادا 10 روز و 9 شب

   
اعتبار تا تاریخ:  
Toronto –- Niagara Falls – Toronto – 1000 Islands – Ottawa – Quebec City – Montreal

کانادا
کانتر: کانتر اروپا
هتل تعداد
شب
اتاق درجه و
 سرویس
دو نفر
(هر نفر)
یک نفر کودک با تخت  
  بدون تخت
کمیسیون
4 STAR 9 STANDARD 0 + 4,350 0 + 4,990 0 + 3,050
0 + 2,300
0
کلیه قیمت ها به دلار و دلار می باشد.

خدمات تور:

بلیط هواپیما – 9شب اقامت هتل با صبحانه - ترانسفر فرودگاهی – ترانسفر زمینی بین شهرها - بیمه مسافرتی – ویزای کانادا– لیدر فارسی زبان –
برنامه سفر:
یک شب اقامت در آبشار نیاگارا – سه شب اقامت در تورنتو – یک شب اقامت در اوتاوا – دو شب اقامت در کبک – سه شب اقامت در مونترال همراه با سیتی تور و یک ساعت کروز در 1000 جزیره


نکات ضروری:

* هزینه انگشت نگاری بعهده مسافر میباشدو در صورت نیامدن ویزای برای یک نفر از اعضای خانواده بقیه مکلف به انجام تور میباشند.
هزینه کنسلی ویزا 300 دلار آمریکا می باشد.
* ارسال مبلغ 50% هزینه تور در موقع ثبت نام الزامی می باشد.
*نرخ کودک زیر 2 سال 000/500/2 تومان بدون کمیسیون می باشد.
*پرواز و هتل به صورت چارتر و گارانتی می باشد و غیرقابل تغییر و کنسلی می باشد.
*مسئولیت کنترل پاسپورت بابت هرگونه ممنوعیت خروج ازکشور و اعتبار پاسپورت با آژانس ثبت نام کننده می باشد.


مدارک لازم برای ویزا:

1/پاسپورت حداقل با 2 سال اعتبار( کپی ویزای شینگن در صورت دارا بودن )
2/تکمیل اولیه فرم 5257 - مشخصات فردی ( فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارایه میگردد.)
3/تکمیل اولیه فرم 5645 - مشخصات فامیلی ( فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارایه میگردد.)
4/دعوت نامه (توسط این شرکت ارایه میگردد.)
5/برنامه سفر (توسط این شرکت ارایه میگردد.)
6/گواهی بانکی به روز که نشان دهنده آخرین وضعیت مالی باشد به انگلیسی با مهر بانک با مانده حساب بالا( نزدیک به زمان تحویل مدارک تهیه و به این شرکت همراه با سایر مدارک ارایه فرمایید . دقت شود بانک معادل دلار کانادا و یا آمریکای موجودی رادر متن نامه قید کرده باشد.)
7/عکس دیجیتال ( ترجیحا"فایل عکس با فرمت JPEG با رزولوشن 300 دی پی آی تحویل گردد)
8/ترجم شناسنامه
9/ترجمه عقدنامه( چناچه قصد سفر با همسرتان را دارید )
10/ترجمه اسناد و مدارک مالی ( سند ملکی ، سند محل کار و در صورت اجاره ای بودن محل کار قرارداد اجاره محل کار ، اسناد بورس و یا سهام شرکت ها ، حساب های سپرده گذاری کوتاه مدت و یا بلند مدت)
11/ترجمه گواهی شغلی :
کارمندان بخش دولتی و خصوصی: گواهی اشتغال به کار ، آخرین حکم کارگزینی ، فیش حقوقی (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است .)
صاحبان شرکت های خصوصی : روزنامه رسمی شرکت و یا هرگونه مدرکی که دال بر شاغل بودن داشته باشد . ( ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است.)
مشاغل آزاد : جواز کسب کارت بازرگانی ، جواز تولید ( ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است.)
12/ترجمه کارت پایان خدمت برا ی آقایان .
13/تهیه لیست سفرهای خارجی در پنج سال گذشته منطبق با مهرهای مربوط در پاسپورت ( لطفا" کپی و اسکن تصویر مهرهای پاسپورت را به این شرکت ارایه فرمایید )
( خواهشمند است جهت ترکیه 20MARCH 2015 - 10MARCH 2015)
*** پس از تعیین وقت سفارت ، متقاضی بایستی جهت انجام بیومتریک ( انگشت نگاری ) به یکی از دفاتر سفارت کانادا در آنکاراو یا استانبول حضورا" مراجعه نماید . در صورت تمایل به استفاده از خدمات سفر با این شرکت هزینه مربوطه به صورت جداگانه اعلام خواهد گردید که ارتباطی به هزینه ویزا نخواهد داشت .
**** مدت تقریبی بررسی تا صدور ویزا پس از تکمیل پرونده و انجام بیومتریک بین 60 الی 80 روز به طول خواهد انجامید .